streda, februára 04, 2009

Februárová súťaž na scrapmanii

Máme tu február a s ním aj ďalšiu súťaž na Scrapmanii :-). Všade sa to hemží srdiečkami, keďže Valentín je za dverami a mnohí možno očakávajú, že budeme mať nejakú "in love" tému. Ale nie, nie ;-). Súťaž pre nás tentokrát vymyslela víťazka januárovej súťaže - Denny. Budete mať čas do konca mesiaca, aby ste vytvorili súťažné LO-čko na tému:





To je názov našej februárovej súťaže a podľa mňa je ten nápad úplne skvelý..vďaka Denny ;-). A tu sú pravidlá, ktoré musíte bezpodmienečne dodržať:



1. scrapni minimálne 2 fotky z jednej série - tzn. aby bol na LO-čku zachytený nejaký dej (napr. prvé kroky drobca, grimasy...atď.), proste to musia byť fotky z rovnakého okamihu);

2. fotky musia byť upravené (sépia, čb, prípadne použitá nejaká akcia...);

3. musíš použiť minimálne 2 rôzne papiere - ako podklad (background);

4. použiť alphu (nie word arty!);

5. LO musí byť ladené do jarných farieb - tým sa myslí, aby bolo veselé, žiarivé - ako na jar ;-)..nebudeme podľa herbára skúmať, ktoré kvietky kvitnú na jar ;-);

Každý zúčastnený dostane takýto super BONUS "Word Art 2" od našej Malinky alias Malina Design - ďakujeme:

Tak čo hovoríte? Super súťaž, nie? ;-). Dúfame, že sa opäť zúčastníte v takom hojnom počte ako v januári. Tešíme sa na všetky súťažné LO-čka! A ešte pár doplňujúcich info:

Svoje súťažné LO-čka posielajte do 28.2.2009 do 20:00 hod. na mail julova@scrapmania.sk. Rozmery, ako už tradične (a ozaj bacha na to! Stále sa totiž stáva, že príde iný - rozumej väčší rozmer a pred nahratím do galérie ho musíme upravovať..) maximálne 600x600 pixelov a 150 kb. Nezabudnite do predmetu mailu uviesť Váš nick a do mailu napísať podrobný kredit. Poprosíme LO-čka nezverejňovať v iných galérkach skôr, než sa uzavrie hlasovanie a vyhlási víťaz. Hlasovanie bude prebiehat týždeň a víťaza súťaže vyhlásime v nedeľu 8.3.2009 - na MDŽ ;-).



Tak veľa šťastia všetkým!

:-)

Žiadne komentáre: