streda, augusta 13, 2008

Charitativny kit FOR YOU

Dievčatá z Baby-cafe vyvinuli obrovskú iniciatívu na pomoc jednej z nich! je to úžasné niečo. Tu je pôvodný text a náhlad kitu, ktorý si možte kúpiť TU

Je to moj prvy kupeny kit, lebo som tiez chcela prispiet a pomoct aspon trosku Lucke v jej tazkej zivotnej situacii. Snad sa mi coskoro podari stvorit aj nejake LO.


Lidský život je jako houpačka. Taková ta kláda, jak je uprostřed špalek a my sedíme na jednom konci.

Na tom druhém poskakuje škodolibý neposeda osud a snaží se s námi pořádně zalomcovat.

jsou tu ale naštěstí ještě pořád lidé, naši přátelé a známí, kteří stojí na naší straně a snaží se s námi balancovat, vyrovnat hopkání osudu. Můžou to být jen maličkosti, milé slovo, usměvavá rada, pohlazení po duši, upřímnost a tolerance s jakou s námi naši přátelé jednají. A nemusíme se ani znát osobně. Jedním z vyrovnávačů mnoha mnoha lidských houpaček, je právě Lucka73. A nespravedlivý svět se jí odvděčil, osud si s ní ošklivě pohrál, vzal jí milovaného manžela a nechal ji samotnou se třemi dětmi, přičemž dvojčatům nebyl ani rok.

Proto Vás vyzýváme:

Pojdte spojit příjemné s užitečným. Kupte si limitovanou edici - kit For You, vyrobený speciálně pro Lucku73 týmem spojeným ze šestice českých designerských stájí a jehož výtěžek jí bude celý předán.

Užijte si zábavu za příjemnou cenu a .... pomožte vyvážit Lucčinu houpačku. Peníze nic nevyřeší. Ale s penězi bude o starost méně.

Záštita a původní myšlenka: skvělý tým Bohemian Art S BA

Spolupracovali: Radmila LittleDeer, Aprilmouse and Hanulienka, PST Design, Natali Design, Design by Schaarka


Žiadne komentáre: